Advies onderneming

Als ondernemer wilt u meer dan fiscaal advies, aangiften en jaarrekeningen. U zoekt een deskundige sparringpartner die met u meedenkt over starten, aankopen, verkopen, uitbreiden en stoppen, over investeren en financieren, maar ook over huwelijkse voorwaarden en testamenten.

Ons advies

We geven bedrijfsadvies aan ondernemers:
• die als zzp-er of in een samenwerking een bedrijf willen starten.
We bespreken de financiële haalbaarheid, de rechtsvorm en helpen u bij uw ondernemersplan.
• die willen gaan investeren.
We bespreken uw afwegingen, het verwachte rendement en denken mee over eventuele verborgen kosten.
• die een financiering willen aanvragen.
We bespreken uw ondernemersplan en de benodigde documentatie en toetsen de onderbouwing. Desgewenst begeleiden we de gehele aanvraag.
• die hun zaken privé goed willen regelen.
We bespreken uw vermogenspositie en die van uw eventuele partner, de gewenste situatie en wijzen op risico’s. Zo nodig verwijzen we u door naar een notaris voor (aanpassing van) huwelijkse voorwaarden of testamenten.

Onze adviseurs

Voor de adviseurs van Schellekens & Vrenken geeft juist deze rol van sparringpartner extra voldoening aan hun werk. Met onze financiële en fiscaal-juridische kennis, ervaring in diverse branches en onze praktische visie op de levenscyclus van ondernemingen, krijgt u onverwachte inzichten en adviezen. We adviseren dagelijks rond deze vraagstukken. Wij begrijpen dat een fiscaal optimale oplossing mede wordt bepaald door de persoon van de ondernemer en zijn levenspartner.

U herkent deze vraagstukken. Kunt u hiermee onvoldoende bij uw huidige adviseur terecht?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Bel (0497) 555655 en vraag naar een van de vennoten. Ze leggen u ook graag onze overstapservice uit.
• Corné Schellekens AA: of mail Corné
• Petra Schellekens-Mariën AA: of mail Petra
• Henk Vrenken RB: of mail Henk

Bekijk ook onze andere services

Schellekens & Vrenken kan uw adviseur en partner zijn op vele gebieden.

Neem direct contact met ons op