Kwaliteitswaarborging

Ondernemers stellen veel vertrouwen in hun accountant en belastingadviseur. Daarom is het voor u, maar zeker ook voor ons, van cruciaal belang om onze kwaliteit te borgen. Door lidmaatschappen van beroepsorganisaties en samenwerking met specialisten garanderen we kwaliteit.

Op onderstaande sites kunt u voor u relevante informatie over allerhande zaken vinden:

NBA

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Schellekens & Vrenken is samen met ruim 6.500 andere AA-Accountants in Nederland verenigd in de NBA, de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.

Deze organisatie stelt hoge eisen aan de kantoororganisatie en praktijkvoering. Ook gelden er voorschriften voor onder meer permanente educatie. Accountants vallen onder de beroepsregels en het tuchtrecht van de NBA.

Register Belasting Adviseurs

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een beroepsvereniging die sinds 1956 bestaat en heeft ruim 7.500 leden. De belastingadviseurs kunnen bij het RB terecht voor vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Register Belastingadviseurs vallen onder de beroepsregels en het tuchtrecht van de RB.

Van Boekel Smits & Willems

Van Boekel Smits & Willems

Van Boekel Smits & Willems Belastingadviseurs is een onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in fiscaal- juridische vraagstukken en aanverwante terreinen.

Fiscount

Fiscount is een samenwerkingsverband van fiscalisten, juristen en accountants. Door praktijkgerichte (vak)informatie, educatie en persoonlijk advies versterkt Schellekens & Vrenken haar vakkennis en kan zij haar klanten en relaties beter helpen. Zo leggen wij een solide basis onder onze service.

Auxilium Adviesgroep

Auxilium Adviesgroep

Voor complexere vragen weet Schellekens & Vrenken dat ze op Auxiliums kunnen rekenen. Als het fiscaal ingewikkeld is of als het juridisch gevoelig ligt of omdat zij kortere lijntjes hebben bij een financieringspartij.

HelpDesk Sociale Zekerheid

Vragen over Arbeidsrecht of Sociale Zekerheid? SV Land houdt zich bezig met regelingen op het gebied van arbeidsrecht, zorg, sociale zekerheid en personeelsbeleid. Zij biedt haar diensten aan in de vorm van een telefonische helpdesk, juridische bijstand, detacheringen en opleidingen.

Belastingdienst

Belastingdienst

Alle informatie over ons belastingstelsel vindt u op deze site.

UWV

UWV

Zeer uitgebreide site voor werknemer en werkgever. Hier vindt u alle mogelijke informatie over reïntegratie en tijdelijk inkomen.

Kamer van Koophandel

Ondernemingen kunnen succesvol ondernemen als ze op het juiste moment over de juiste kennis en informatie kunnen beschikken. Als informatiepunt voor het bedrijfsleven staan de kamers van koophandel altijd voor ze klaar. Op de site van de Kamer van Koophandel vindt u relevante informatie voor, in het bijzonder, het midden- en kleinbedrijf.

Neem direct contact met ons op

Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.
Bel (0497) 55 56 55 en vraag naar een van de vennoten. Ze leggen u ook graag onze overstapservice uit.